Documentary

Back to our Roots, de reis gaat verder

a bright journey sandra's journey

Met de lancering van de documentaire Back to our Roots, ronden filmmaker Sandra Korse en ik (Carole Donkers) onze gezamenlijke Expeditie in The Rhythms of Africa, af. We vertellen je hieronder graag hoe je met ons mee kunt blijven reizen én wat we besloten als volgende stap voor de documentaire.

Back to our Roots 
Back to our Roots gaat vrij de wereld in! 

Maarliefst 963 views in de eerste week en heel veel lovende woorden. Dat is te gek om te ervaren. Natuurlijk hoop je dat als je een film maakt, het mensen raakt en inspireert. En als dat dan werkelijk gebeurt, is dat iets om heel blij van te worden. 

De film is ook door velen gedeeld en we voelen dat dát precies de bedoeling is. De gewenste olievlek. En daarbij klopt het om de film volledig vrij te geven. Dit betekent dat hij vanaf nu openbaar is op het YouTube kanaal van Sandra Korse.  

Dus, je kunt de documentaire hier nog een keer kijken en/of de link delen met vrienden, kennissen, familie, collega’s... Tof als je ons helpt de boodschap te verspreiden in de wereld.

Ieder onze eigen weg
Het afronden van de Expeditie betekent ook dat Sandra en ik weer ieder onze eigen weg gaan.

Reis mee met Sandra

Stap voor stap ontvouwen zich bij Sandra de contouren van een volgend filmproject die mag gaan over ’the wisdom of the Earth’. Ook schrijft ze aan haar eerste boek. 

Wil je Sandra’s avonturen volgen en op de hoogte blijven van haar nieuwe creaties? Schrijf je dan hier in voor haar nieuwsupdates. 

Reis verder met Carole

Als je met mij mee wilt blijven reizen, blijf dan ingeschreven. Je ontvangt updates over de nieuwe Expedities in The Rhythms of Africa en mijn avonturen met de Creators 4 Humanity in Ghana.

Met het lanceren van Back to our Roots rondde ik 15 jaar werken met/voor de Creators 4 Humanity in Ghana, af. Lees meer over dat werk in mijn boek Dit is mijn ware Afrika.

Nu is het tijd voor een nieuwe fase met een andere focus. In 2022 ben ik gestart met het faciliteren van (online) Expedities in The Rhythms of Africa voor wereldburgers buiten Afrika. Deze expedities zijn opgezet voor de spiritueel ontwaakte ziel die het levenspad van zelfontplooiing bewandelt.

De community THE RADIANT SOUL is je eerste reisbestemming. Het is een online plek om samen te zijn en te leren over aardse spiritualiteit, het bevrijden van je ziel, je ware zelf zijn en de bewuste manifestatie van jouw schitterende leven. Meld je hier aan.
(p.s. Ik werk in het Engels. Bij voldoende vraag uit Nederland kan ik aanpassen, dus meld je sowieso aan als je interesse hebt.


Samen zeggen Sandra en ik: Nogmaals dank je wel voor je interesse in Back to our Roots en we blijven graag in verbinding.

In Love & Light,

Sandra Korse
Creates films with messages that speak to the soul
[email protected]
+316 – 16 52 32 33

Carole Donkers
Helps spiritually awakened souls to consciously manifest their radiant life
[email protected]
+233 - 24 024 66 53